سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پرش، ضربه ... نینجا ها می آیند ...

Teenage Mutant Ninja Turtles) TMNT) آخرین محصول سال 2007 از استودیوی یوبی سافت مونترال است. استودیویی که انگار هنوز در رویای Prince of Persia قرار دارد. استودیویی که تا کنون سبک های مختلفی را تجربه کرده است. از بازی های تام کلنسی گرفته تا بازی های رند میلر (خالق سری بازی های حادثه ای میست) و سری بازی های فوق محبوب Prince of Persia.

تاریخچه بازی:

TMNT برگرفته از کتاب های کامیک است. این کتاب های کامیک در سال 1984 توسط Mirage Studio منتشر گردید. مبتکر این شخصیت ها Kevin Eastman بود که به کمک دوست خود Peter Laird این شخصیت های کارتونی را خلق کردند. بعد ها این کتاب های کمیک راه خود را به دنیای بازی باز کرد. تاکنون 16 بازی از سری TMNT ساخته شده است. این 16 بازی برروی بیشتر کنسول های دنیا منتشر شده‌اند. از Arcade گرفته تا XBOX360 که یکی از جدیدترین کنسولهای موجود در بازار است. نینجا ها برای اولین بار در سال 1989 بر روی سیستم NES ارائه شدند. در اولین نسخه این بازی 5 مرحله وجود داشت و شما برای تکمیل هر مرحله باید یک سری ماموریت ها را به اجبار تمام می کردید. اگر بخواهیم به واقع به اولین بازی TMNT برروی کنسولی خوب اشاره کنیم باید به سال 1990 برگردیم. برای اولین بار نینجا ها بر روی Game Boy نینتندو منتشر شدند. بعد از ارائه این بازی بر روی گیم بوی، رد پای این بازی بر روی PCهای با سیستم عامل DOS نیز دیده شد. بازی TMNT که بر روی داس ارائه شد از روی نسخه اصلی آن (1989) آماده گردید و دوستداران کامپیوتر نیز این بازی را تجربه کردند.


در سال 1991، نینجا ها توسط کونامی برای Arcade تولید شد تا اینکه در سال 2003، کونامی که حق پخش این بازی را در اختیار داشتTMNT را بر روی PC، XBOX، PS2 و GameCube منتشر کرد. این سری بازی ها تا سال 2005 سه بار دیگر وارد بازار شدند و حتی در سال 2006 و 2007 دو نسخه از این بازی بر روی گوشی های موبایل توسط Overloaded آماده شد.

در سال 2006 یوبی سافت حق پخش این بازی را از کونامی خریداری کرد و وظیفه ساخت ادامه این سری بازی را به استودیوی مونترال خود سپرد. شاید یکی از دلایل این کار سابقه ساخت بازی PoP توسط این استودیو بود که تا حدودی از نظر سبک و ویژگی ها موجود در بازی، به TMNT نزدیک بود. اما آیا یوبی سافت در ساخت این بازی موفق عمل کرد؟

شخصیت های بازی:

در این بازی شما با 4 لاک پشت نینجا سرو کار دارید. لئوناردو – مایکل انجلو – دوناتلو – رافائل.


از بالا: لئوناردو، مایکل انجلو، دوناتلو و رافائل.

اگر کمی اهل هنر باشید به خوبی متوجه می شوید اسامی این 4 لاک پشت نینجا از هنرمندان و نقاشان قدیمی گرفته شده است. این 4 لاک پشت توسط استاد خود با نام استاد Splinter مهارت مبارزه را کسب کرده و تبدیل به نینجا شدند. محل استقرار این 4 نفر در فاضلاب های منهتن قرار دارد. این 4 نفر در برابر دشمنان و هیولاها و مهاجمین سیاره ما مقابله کرده و به مبارزه می پردازند، در صورتی که خود را به طور کامل از جامعه دور کرده اند.

در زیر با 4 شخصیت اصلی این بازی آشنا می شوید:

لئوناردو: لئوناردو در واقع رهبر گروه نینجا هاست. لئوناردو ماسکی آبی بر روی چشمان خود قرار می دهد و در استفاده از شمشیر تبحر خاصی دارد. اسم این شخصیت از لئوناردو داوینچی گرفته شده است.

رافائل: ضد قهرمان این تیم رافائل هست و بیشتر اوقات مخالف این است که درگیری رخ دهد. رافائل ماسکی قرمز بر چشمان خود قرار داده و تبحر خاصی در استفاده از شمشیر سه سر دارد. اسم این شخصیت از نقاش بزرگ، رافائل گرفته شده است.

مایکل آنجلو: این شخصیت خوش روحیه ترین فرد گروه هست. او عاشق خواندن کتاب های کمیک و خوردن پیتزا است. او ماسکی نارنجی بر چشمان خود می زند و تبحر خاصی در استفاده از نانچاکو دارد. اسم این شخصیت از مایکل انجلو بوناروتی گرفته شده است.

دوناتلو: او شخصیتی دانشمند، مخترع و آشنا به تکنولوژی روز است. او کلا نینجایی باهوش می باشد. او ماسکی بنفش بر چشمان خود دارد و تبحرش استفاده از چوب می باشد. اسم او از دوناتو دنیکولو دبتو باردی (di Niccolo di Betto Bardi Donato) نقاش ایتالیایی گرفته شده است.

استاد Splinter: او استاد این گروه می باشد. او یک موش است و راه نینجا شدن را به لاک پشت ها یاد داده است. او خودش از استاد بزرگ نینجوتسو (Hamato Yoshi) این سبک مبارزه را یاد گرفته است.

TMNT از نظر سبک جزء بازی های اکشن – حادثه ای تقسیم بندی شده است. شما در این بازی با مراحل مختلفی روبرو می شوید. از حرکت در فاضلاب ها و راه رو های زیر زمینی گرفته تا بر بلند ترین نقطه شهر بر روی یک برج. روند بازی کلا خطی می باشد و شما اصلا با اتفاق غیر منتظره ای روبرو نمی شوید. همه چیز بسیار ساده اتفاق می افتد. بازی به صورت مرحله ای می باشد و مرحله اول به عنوان تمرین حرکات از یک جنگل شروع می شود. البته 4 مرحله اول بازی کلا تمرینی هستند و شما با ویژگی های هر شخصیت به خوبی آشنا می شوید. بازی بسیار کوتاه است و می توان در عرض 8-10 ساعت بازی را تمام کرد. در داخل مراحل بازی یک سری Check Point به شما داده می شود و در صورتی که از در و دیوار و بالای ساختمان ها به پایین افتادید، می توانید از Check Point بازی را ادامه دهید. بازی الگوبرداری کاملی از حرکات شاهزاده فارسی کرده است. شاید بد نباشد بگوییم که تیم مونترال فقط در این بازی شخصیت های جدید را تعریف کرده است و مقداری هم حرکات ترکیبی. هیچ کار جدید در این بازی توسط تیم مونترال دیده نشده است. این مسئله از تیمی همچون مونترال بسیار دور از انتظار بود.


برای اتمام مراحل بازی سه نکته مهم است: سرعت، جمع آوری سکه های طلا، کار گروهی نینجاها. برای اتمام و گرفتن کامل امتیازات که A می باشد، شما نیاز دارین اولا با سرعت مرحله را تمام کنید و تمام سکه های موجود در بازی را که کاملا در سر راه شما قرار دارد بگیرید و نکته اخر انجام کار گروهی در بازی می باشد. اگر هر مرحله را با درجه A تمام کنید، برای شما یک جایزه باز می شود. این جایزه از یک سری شات و یک قسمت به نام Map Challenge تشکیل شده است. این قسمت در واقع مبارزه شما با دشمن های موجود در بازی است. کارگروهی در بازی کاملا کارتونی طراحی شده است. با زدن دکمه Alt یکی از نینجا ها به کمک شما می آید و با کمک یکدیگر می توانید حرکاتی ترکیبی انجام دهید. برای مثال در مرحله اخر بازی بدون استفاده از حرکات ترکیبی و کمک از دیگر نینجا ها، اتمام بازی محال است. برای مثال می توان به پرش های بلند اشاره کرد که تنها و تنها توسط کمک گرفتن از نینجا های دیگر امکان پذیر است. اگر خدای نکرده در بازی مردید باید با زدن پشت سر هم Space از یکی از نینجا های دیگر کمک خواسته و یکی دیگر را جایگزین خود کنید. هر کدام از شخصیت های بازی بر اساس تبحری که دارند می توانند حرکت خاصی انجام دهند و سعی شده است به خوبی از چوب، شمشیر، شمشیر سه سر و نانچاکو برای انجام حرکات خاص استفاده شود. شاید این مسئله خیلی بی ربط نباشد که بگوییم بازی بر پرش تکیه دارد. برای تایید این مسئله به صورت پیش فرض دکمه چپ موس پرش می باشد و دکمه راست موس ضربه و مشت و لگد می باشد. این خود دلیل بر این واقعیت است که بازی بر پرش تاکید دارد. در بازی هر جا که صلاح دانستید می توانید بر روی دیگر شخصیت بازی سوئیچ کنید و از شخصیت دیگری که دوست داشتید استفاده کنید.

صدای شخصیت های اصلی بازی خوب و به جا طراحی شده است. شاید یکی از دلایل این مسئله اکران فیلم این بازی باشد. کلا در بازی سعی شده از محیطی شاد و جذاب استفاد شود. از مشکلات بازی هرچه بگوییم کم است. بازی از یک دوربین بسیار بد استفاده می کند. دوربین بازی کاملا ثابت است و تنها با حرکت شما در یک نمای خاص چرخش می کند و این مسئله مشکلات زیادی را برای شما ایجاد می کند. گاهی اوقات مکان قرار گیری دوربین بسیار خنده دار است. از مبارزات بازی هم همین مسئله را بگویم که خنده دار است. اصلا مبارزه سخت در بازی وجود ندارد. علت وجود مبارزاتی این چنینی در بازی کاملا بی دلیل به نظر می رسید. کلا تعداد شخصیت هایی که با شما درگیر می شوند 5 دسته هستند. البته شاید تیم یوبی سعی کرده بیشترمبارزات را کارتونی کند (البته شاید !!). شما بعد از مدتی ناخودآگاه می گوئید: الان وقت مبارزه هستش!!! و دشمن ها از درو دیوار و بالای سر شما پیدا می شوند و تا همه دشمن ها را که بین 10 – 30 نفر هستند را نکشید، نمی توانید از این قسمت خارج شوید و ادامه مرحله را طی کنید.

قسمت Map Challenge بازی هم اصلا خوب طراحی نشده است و نمی توان دلیلی منطقی برای این موضوع پیدا کرد. کنترل بازی نیز در برخی مواقع دچار مشکل می شود. گاهی اوقات در پرش ها و حرکت از روی دیوارها، کنترل بازی نقص دارد. کلا در بازی دورنمای خوبی وجود ندارد. ساختمان ها خیلی خوب و با حوصله طراحی نشده اند. شاید یوبی سافت مجبور بود برای پخش همزمان بازی با فیلم، مقداری از کیفیت کم کند و این خود سبب ایجاد یک بازی با کیفیت پایین شده است.

در انتها، بازی TMNT برای سرگرمی عنوان خوبی است ولی اصلا بازی نیست که شما را مجذوب کند. شاید فقط بتوان یک بار این بازی را انجام داد، مگر اینکه علاقمند به گرفتن سکه های طلایی و پرش های پیاپی باشید!! تا بتوانید درجه A بگیرید. درکل TMNT اصلا آن چیزی نبود که از مونترال انتظارش را داشتیم             http://www.ehsangame.parsiblog.com
+ نوشته شده در  چهارشنبه 87/6/6ساعت 1:5 عصر  توسط ehsan saberian |  نظر
 
صفحه نخست
پروفایل مدیر وبلاگ
پست الکترونیک
آرشیو وبلاگ
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
ehsan saberian
این وبلاگ مخصوص نقدوبررسی پیشنمایش و کدورمز بازی ها می باشد

پیوندهای روزانه
رمزمره نویسی [355]
بازی [377]
[آرشیو(2)]
نوشته های پیشین
رمزبازی gta ivبرایxbox360
رمزبازیgta5برایps2
رمز بازی need for speed carbon برای ps2
رمز بازی:GUITAR HERO 2 برای xbox360
رمزGTA IV برای PS3
رمز بازی:LOST PLANET برای xbox360
رمز بازی سیمز ۲ برای ps2
رمز های بازی GTA:vice city stories برای ps2
مقایسه ps3 و xbox360
خنده دار
معرفی mafia2
نقد بازی Rule of Rose
نقد و نگاهی به بازی Smack Down VS Raw 2008
نقد بازی MASS effect
نقد بازی gta iv
نقد بازی Final Fantasy XII
نقد بازی Kane & Lynch
نقد بازی استراتژی Caesar Iv
نقد بازیBrothers In Arms
نقد بازیresitance Fall Of Man
نقد بازی Darkness
نقد بازی Bully
نقد Assassins Creed
نقد hitman blood money
نقد و بررسی بازی GTA 5 : San Andreas
نقد بازی Prince of Persia: The Two Thrones
نقد و بررسی بازی Call Of Duty 4
نقد بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion
نقد و برسی بازی tmnt
نقد کوتاه F.E.A.R:Extraction Point
نقد بازی Company of Heroes
نقد بازی Medal Of Honor Airborne
نقد بازی Half-Life 2: Episode One
نقد بازی Jade Empire: Special Edition
نقد Dark Messiah of Might & Magic
نقد و بررسی بازی Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2
نقد بازی Scarface : The World is Yours
نقد بازی Pro Evolution Soccer 2008
نقد بازی S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
مقایسه Prince of Persian وGod of War
نقد و بررسی بازی Command & Conquer 3: Tiberium Wars
نقد و بررسی بازی Turning Point: Fall of Liberty
نقد و بررسی بازی doom 3
نقد و بررسی بازی crysis
نقد بازی devil may cry 4
نقد بازی nfs:carbon
نقد بازی Lost Planet
نقد و بررسی Call Of Duty 4
نقد و بررسی بازی Resident Evil 4
بازی های برتر Xbox 360 و Ps3
نقد بازی Ghost Recon
نقد بازی God of War2
نقد بازی god hand
نقد بازی Gears of War
نقد بازی driver4
نقد بازی the god father
نقد و بررسی بازی need for speed pro street
نقد بازی Okami
نقد و بررسی ‌BaterField:Bad Company
نقد و بررسی بازی Race Driver GRID
نقد بازی mercenaries2:world in flames
نقد بازی spider man 3
نقد بازی sims3
نقد و بررسی بازی Uncharted Drakes Fortune
نقد بازی Resident Evil5
نقد و داستان بازی Prince OF Persia 4
پیشنمایش بازی Legendary
کشتی کج باز ها کلیک کنند
ماشین های جدید
نقد بازی fallout 3
call of duty modern warfar 2 پیشنمایش بازی
نقد بازی FAR CRY 2
نقد بازی Assassin's Creed 2
آرشیو موضوعی
بازی .

495191: کل بازدیدها -

14: بازدیدهای امروز -

9: بازدیدهای دیروز -

 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM